Interim Affärsområdeschef till kommunalt bostadsbolag

Vi söker en Interim Affärsområdeschef till vår uppdragsgivare som är ett kommunalt bostadsbolag i Västra Götaland. Bolaget har nyligen genomfört en omorganisation och en ny affärsområdeschef ska rekryteras. Till dess behöver bolaget en interimslösning med start så snart som möjligt och ca 6 månader framåt.

Interims Affärsområdeschef för lokaler har det övergripande resultat-personal- och ledningsansvaret för detta affärsområde.

Affärsområdeschefen ska leda den löpande verksamheten. Tillsammans med affärsområdets medarbetare samt nyckelfunktioner i övriga organisationen ska affärsområdeschefen utveckla goda relationer med nuvarande och nya kunder. Hen har ska delta i optimering och effektivisering av resurser och processer inom affärsområdet. I affärsområdet ingår ca 17 direktrapporterande medarbetare.

Interims Affärsområdeschefen kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

Kvalifikationer

  • Mångårig erfarenhet av att arbeta i motsvarande roll
  • Dokumenterat goda resultat av ett framgångsrikt ledarskap
  • Dokumenterat goda resultat av förvaltningsutveckling
  • God kunskap inom hyresjuridik lokaler
  • God kompetens inom budgetarbete och ekonomiska processer
  • Mycket god kommunikativ förmåga i såväl tal som skrift

Uppdraget är planerat att påbörjas så snart som möjligt och pågå i ca 6 månader eller tills en permanent lösning finns på plats. Befattningen är placerad i Västra Götaland.

Du är välkommen med att ladda upp din ansökan och CV nedan på Ansökan knappen. För ytterligare information var vänlig kontakta Per Arne Stenlund, Mason Executive Interim i Malmö på 0766-299 277.

Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot din ansökan per mail.

MASON EXECUTIVE INTERIM

Per-Arne Stenlund
0766-299 277

Ansök här

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera