Vår uppdragsgivare är ett tillverkningsföretag inom metallbearbetning , med en högt automatiserad produktion som går kontinuerligt i 5-skift och 24/7, mot automotive-kunder runt om i Europa.

Vi söker en Interim Underhållschef till företaget, för tillträde snarast och med en beräknad varaktighet 4-6 månader.

Som Interim Underhållschef ansvarar du för en UH-avdelning bestående av 14 personer som kommer att ökas till 16 inom kort, med totalansvar för allt underhåll av produktionsutrustningar och delvis produktionslokaler. Du rapporterar till COO/platschef.

Vi söker dig med en gedigen erfarenhet av underhållsfrågor inom tillverkningsföretag, som sträcker sig från el och mekanik, till pneumatik och hydraulik.

Ledningsfrågor är en central del i uppdraget och dokumenterad förmåga att etablera gemensamma mål och ambitioner och att skapa väl fungerande gruppsamarbeten, ser vi som avgörande.

Företaget är lokaliserat till Västergötland och din egen bostadsort bör inte innebära alltför långt pendlingsavstånd, med tanke på behovet av kortare inställelsetider i en UH-verksamhet.

Du är välkommen att ladda upp din ansökan och CV nedan på Ansökan knappen. För ytterligare information var vänlig kontakta Börje Persson, Mason Executive Interim i Jönköping på tel 076 – 808 65 70.

Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot din ansökan per e-mail.

ANSVARIG PÅ MASON

Börje Persson
Mason Jönköping
076 – 808 65 70

Läs mer

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera