Ansök

Vår uppdragsgivare tillhör pionjärerna i sin bransch, med en hundraårig utveckling från ett lokalt företag till ett rikstäckande bolag på en rad orter, inom områdena entreprenad, projekt- och systemutveckling, produktion och service.

Produkterna bygger på ett egenutvecklat, patenterat system med kundanpassade moduler i limträ och produktionen har nyligen flyttats till nyförvärvade produktionslokaler. Organisationen omfattar drygt 50-tal anställda med produktionspersonal och tjänstemän. Produktionen bedrivs för närvarande i två-skift men kommer eventuellt att utökas till tre- skift under sommaren.

Tillverkningsprocessen med träbearbetning är ny och fortfarande under intrimning, där kvalitetsfrågorna tillhör ett av dina centrala ansvarsområden. Nuvarande affärssystem skall ersättas med affärssystem Monitor, med driftsättning snarast på ditt initiativ.

Vi söker nu en tillfällig Produktionschef till produktionsenheten i södra Småland med tillträde omgående.
Tidigare erfarenhet inom relevanta områden – husproduktion, fönstertillverkning, byggsektor etc – är en tillgång.
Erfarenhet av arbete i mindre produktionsorganisationer, med en spännvidd mellan övergripande och hands-on uppgifter bedömer vi som avgörande.
Du har det övergripande ansvaret för kvalitet, leveransmål och personal inom verksamhetsområdet, att vidareutveckla långsiktiga rutiner, strategier och tillse att effektiva processer och verktyg kommer på plats.
Produktionsapparaten är fortfarande under intrimning efter förändrade produktionsmetoder och volymökningar. Din bakgrund som resultatinriktad, drivande, motivationsskapande, kommunikativ ledare kommer i hög grad att bli avgörande för leveransmålen.
Produktionschef rapporterar till VD.

Uppdraget beräknas till 6 månader med möjlighet till förlängning.
Om intresse finns, kan interimschef aktualiseras för anställning efter interimsperiod.

Du är välkommen att ladda upp din ansökan och CV nedan på Ansökan knappen. För ytterligare information kontakta Börje Persson, Mason Executive Interim,

MASON EXECUTIVE INTERIM

Börje Persson
076 – 808 65 70

Ansök

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera