När ni står inför rekryteringen av en chef eller senior specialist, kan processen från start till att personen är på plats ofta sträcka sig över 6–8 månader. Under denna tid är en interimslösning idealisk för att upprätthålla verksamhetens dynamik och framåtanda. Fördelarna är många. Ni slipper behålla en medarbetare som mentalt redan har lämnat sin position, ni undviker produktivitetsförlust inom berörda områden och ni har möjlighet att hantera eventuella problemområden innan er nya medarbetare är på plats. Vi på Mason Executive Interim fungerar som ett bollplank när ni behöver både Executive Search och interimsuppdrag. Vi erbjuder en handplockad interimschef som effektivt kan hantera övergången, säkerställa en smidig process för executive rekrytering och förbereda för er nya medarbetares ankomst.

 

Kontakta oss för vidare rådgivning kring ditt företags situation! 

Kontakta oss om ni har behov
av en senior ledare

Vi återkommer inom några timmar.

Interimslösningar under Executive Search

När ni står inför behovet av att rekrytera till högre chefstjänster är Mason Executive Interim redo att erbjuda expertis och lösningar. Vi vet att rekryteringen till strategiska ledningspositioner kan vara både tidskrävande och komplexa. För att undvika driftstörningar under rekryteringsperioden erbjuder vi skräddarsydda interimslösningar. En handplockad interimschef fungerar som en brygga mellan det nuvarande och framtida ledarskapet, vilket säkerställer att verksamheten fortsätter att utvecklas effektivt och utan avbrott.

Vår långa erfarenhet inom Executive Interim i samband med Executive Search gör oss till specialister på att identifiera ledare och nyckelpersoner som kan driva förändring och skapa varaktigt värde. Vi är experter på att matcha seniora specialister till ledande positioner och fokuserar på att säkerställa en smidig övergång och operativ effektivitet från första dagen.

För ytterligare information om hur vi kan stödja er med interimslösningar är ni välkomna att kontakta oss. Låt oss arbeta tillsammans för att säkerställa att ert ledarskap är robust, även under en övergångsperiod.

Kontakta oss

”En senior erfaren ledare har en unik kompetens, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Branscher för executive interim

Vår erfarenhet inom Executive Interim spänner över en mängd olika branscher, till exempel:

⦁ Private Equity

⦁ Industri (Energi, fordon, läkemedel, transport)

⦁ Detaljhandel (Detaljhandel, e-handel)

⦁ Fastigheter (Fastighetsförvaltning, bygg)

⦁ Teknik (IT, telekommunikation)

Vi på Mason delar gärna med oss av referenscase för att visa hur vi kan stödja just ditt företags behov. Kontakta oss för mer information!

Kontakta oss

Match av rätt uppdrag och rätt kompetens

När vi matchar rätt senior specialist till rätt interimsuppdrag placerar vi alltid kompetens i fokus. Genom hela urvalsprocessen bedömer vi kandidaternas potential och färdigheter. Våra rådgivare är erfarna specialister inom Executive Interim samt Executive Search process och vet vad som krävs för att säkerställa en framgångsrik matchning. Med vår gedigna erfarenhet och ett expansivt nätverk erbjuder vi en professionell och kvalitetssäkrad tjänst, perfekt anpassad för att täcka era behov under övergångsperioden tills den permanenta rekryteringen är på plats.