Interim inköpschef för framgångsrik framtid

Behöver du en tillfällig Interim inköpschef? Vi kan hjälpa dig! Det innebär att vi tar in en erfaren inköpschef för att täcka det behov som uppstått i organisationen. Vi hittar en Interim inköpschef till varje tänkbar situation. Med lång erfarenhet av interim har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande ledarkaraktärer. Personer med lång branscherfarenhet som frodas av att arbeta i intensiva projekt under en kortare period och som har tagit ett aktivt beslut om att arbeta som Interim inköpschef.

Behöver inköpsfunktionen genomföra någon form av förändringsarbete, så kan vi hitta en Interim inköpschef som gärna kombinerar linjerollen med ett förändringsprojekt. Med ett unikt nätverk av toppkandidater kan vi snabbt hjälpa dig att matcha rätt person till uppdraget.

Kontakta oss

 

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim Inköpschef

Vi återkommer inom några timmar.

Hur kan en Interim inköpschef bidra?

En Interim inköpschef innehar spetskompetens och brett perspektiv. En Interim inköpschef tillför rätt nytta beroende på verksamhetens situation och har kvalifikationen att lyfta på de sista lagret i en verksamhet som ingen annan vågar ta i. Vi kan hjälpa er att tillsätta en interimschef som kan just din bransch. Oavsett om uppdraget är strategiskt eller operativt.

Att vara Interim inköpschef passar den som ständigt vill utvecklas och utmanas som kommer ifrån en stark vilja att lära sig om nya sakområden, vare sig det handlar om inköp, börsnoteringar eller ekonomi.

Läs mer

”En Interim inköpschef har en unik profil, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Vi hittar rätt Interim inköpschef

Ska er inköpschef gå på föräldraledighet? Eller har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Vi hjälper dig oavsett situation.

Vår process är tydligt dokumenterad och säkerställer att våra manager möter era krav. Vi tar fram de bäst lämpade Interim inköpschefen för er verksamhet. Det är en stor fördel med att använda oss vid behov av en Interim inköpschef istället för att påbörja en rekryteringsprocess som kan vara lång och tidskrävande. Det är också möjligt att använda Interim inköpschef samtidigt som du parallellt söker en permanent lösning.

Kontakta oss