Här finns rätt Interim Produktchef anpassad utifrån era specifika behov

Vi finns här för att hjälpa er att hitta en Interim Produktchef som snabbt kan tillsättas och redan från start leverera högsta kvalité. Rätt Interim Produktchef har lång branscherfarenhet och tar snabbt ansvar för produkt- och sortimentstyrning. Våra kandidater till Interim Produktchef är kompetenta och specialister inom sitt område. Framförallt sätter sig en Interim Produktchef noga in och förstår er verksamhet.

En Interim Produktchef har stor vana och kunskap för att ta fram produktstrategier och vidareutveckla produktportföljer. Genom ny strategi och tankesätt får rätt Interim Produktchef verksamheten att utvecklas i rätt riktning. Oavsett vilken bransch det gäller eller om ert uppdrag är strategiskt eller operativt. Vi på Mason är medvetna om hur viktigt det är att ha rätt person på rätt plats för att säkerställa att leveranser av produkter och tjänster når förtagets mål.

 

Söker din verksamhet en Interim Produktchef? 
Vi hjälper er att hitta en duktig Interim Produktchef. Med vårt unika nätverk av toppkandidater kan vi hitta rätt person för utmanande uppdrag.

Hitta rätt Interim Produktchef

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim produktchef

Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim Produktchef?

Du är van vid både strategiskt och operativt arbete där du innehar det yttersta ansvaret för bolagets produkt- och sortimentstyrning. Det innebär rapportera all produktarbete till VD och styrelse med förmåga att utforma och utveckla arbetssätt, rutiner och riktlinjer.

I detta strategiska så väl som operativa arbetet innefattas uppgifter såsom: budgetering, uppföljning samt analyser, prissättning, produktlanseringar och kommersiell projektledning.

Läs mer

”En Interim Produktchef har en värdefull branscherfarenhet, ett stabilt ledarskap och förmåga att driva förbättringar”

När ska jag anlita en Interim Produktchef?

- Vid brist på ledarskap och rutiner
- Vid expandering av verksamheten
- Vid förflyttning av fabrik
- För att införa strukturer/processer/rutiner
- Vid internationalisering
- Vid inträde på nya marknader
- Vid behov av stöttning i specifika projekt

Kontakta oss