Interim i Stockholm med gedigen erfarenhet

Mason levererar Interim i Stockholm för verksamheter som behöver tillfälliga behov av chefer och specialister för förändringsuppdrag. Att anlita en Interim i Stockholm är en kostnadseffektiv åtgärd. En person som kan se objektivt på verksamheten och som operativ chef utvecklar verksamheten vidare.

Hos oss hittar ni erfarna och professionella interimschefer som snabbt kan sätta sig in i verksamheter och leverera med hög kvalitet. Vi har industriell erfarenhet och kan matcha rätt interimschef efter era behov. Vi vet vilka typer av uppdrag som passar dem bäst utifrån deras tidigare erfarenheter och drivkrafter och kan matcha dem mot dina behov.

Kontakta oss

 

 

“Interim med lång dokumenterad erfarenhet på ledningsnivå”

Vårt nätverk av interim i Stockholm

⦁ Har gedigen och validerad erfarenhet inom ledarskap.

⦁ Drivs av nya utmaningar och söker sig aktivt till interima, tillfälliga uppdrag.

⦁ Har olika kompetens vilket gör att vi kan matcha rätt interimschef mer rätt plats.

⦁ Förstår affärens behov och har ett starkt resultatfokus.

⦁ Garanterar hög kvalitet på arbetet.

⦁ Hjälp inom redovisning, löneadministration och HR.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni har behov
av en Interimschef i Stockholm

Vi återkommer inom några timmar.

Val

Varför Interim i Stockholm?

Det är ett smart alternativ när verksamheten står inför en utmaning, kris, expansion, vakans eller sjukfrånvaro. Med våra interima chefer får ni snabbt och enkelt tillgång till en kvalificerad ledare som kan hjälpa er utefter era behov!

“Interimschefer - smidig lösning för tidsbegränsade uppdrag”

Vårt nätverk

Vårt nätverk består idag av flera associerade interima chefer i Stockholm. Vi har kontakt med ett brett utbud av kompetenser på ledningsnivå. Genom vår urvalsprocess valideras varje interimschef för att säkerställa kompetens och ledarprofil innan personen ansluts till Mason. Våra interima chefer kännetecknas av hög kapacitet, flexibilitet och hög skicklighet inom ledarskap.

Läs mer

Vårt arbetssätt

Hos oss får ert bolag omedelbar tillgång till ett stort nätverk av kandidater som vi enkelt kan matcha mot ert specifika behov och situation. Vi arbetar med ett brett utbud av marknadens mest erfarna interima chefer. Genom vår affärsprocess kan vi presentera en kandidat som matchar era kompetenskrav och personlighet inom 1-3 arbetsdagar. Tydlig metodik för kvalitetssäkring och uppföljning från start till avslut säkerställer att vi hittar den ideala interimschefen för er.

Läs mer