Interim försäljningschef för framgångsrik framtid

Som interim Försäljningschef är man ytterst ansvarig för försäljningsplanering samt försäljningsstrategi. I vårt nätverk finns ett brett urval av seniora försäljningschefer från de flesta branscher. De är vana att bygga upp säljorganisationer, arbeta med fullt budgetansvar, försäljningsprognoser, att leda och utveckla både säljteam och säljprocesser.

Behöver ni genomföra någon form av förändringsarbete, så kan vi hitta en Interim försäljningschef som gärna kombinerar linjerollen med ett förändringsprojekt. Med ett unikt nätverk av toppkandidater kan vi snabbt hjälpa dig att matcha rätt person till uppdraget.

Skicka en förfrågan

 

Kontakta oss om ni har behov
av en försäljningschef

Vi återkommer inom några timmar.

Hur kan en Interim CSO bidra?

Rollen som Interim CSO kräver att man snabbt kan sätta sig in i affären och leverera resultat. Vi vet hur viktigt det då blir att hitta rätt person för uppdraget. Att stå utan säljchef vid fel tillfälle kan medföra stora konsekvenser för hela verksamheten.

När du hyr en Interim CSO eller försäljningschef på interimsuppdrag av oss kan du känna dig trygg. Fördelar med att hyra interim försäljningschef eller key account manager är att ni sparar tid, får flexibilitet och är kostnadseffektivt.

Läs mer

”En Interim Försäljningschef har en unik profil, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Vi hittar rätt Interim försäljningschef

Vår process är tydligt dokumenterad och säkerställer att våra managers möter era krav. Vi tar fram de bäst lämpade Interim CSO för er verksamhet. Det är en stor fördel med att använda oss vid behov av en Interim försäljningschef istället för att påbörja en rekryteringsprocess som kan vara lång och tidskrävande. Det är också möjligt att använda Interim Manager samtidigt som du parallellt söker en permanent lösning.

Vi levererar skräddarsydda interim försäljningschefer utefter ert behov. Vi har lång erfarenhet av interim försäljningschefer och har vi tillgång till ett stort nätverk av högpresterande Interim Managers.

Kontakta oss