Handel

Bygga upp en E-handel, utveckla retail, hitta nya leverantörer, säkerställa att de uppfyller våra krav. Flytta en fabrik, bygga upp en marknadsfunktion, internationalisering med förvärv eller etablera säljbolag, utveckla en ny marknad. Effektivisera processer som möter grossisternas krav, organisatoriska utmaningar i tillväxt eller att driva ett företag i en turn around, integrera förvärv, ägarförändringar eller genomföra en börsnotering är situationer som kräver unika kompetenser och erfarenheter.

Oavsett inom vilken bransch bolaget är verksamt finns det många likheter i de utmaningar man ställs inför i sin strategiska ledarskapsförsörjning. Det personliga ledarskapet i kombination med framgångsrika erfarenheter av liknande situationer är nycklar till ett väl genomfört uppdrag där en interimschef kan vara en lösning.

Teamet på Mason har en lång och bred erfarenhet av ledande befattningar i tillverkning, handel och distribution för noterade eller ägarledda bolag. Vi erbjuder ledarskapsförsörjning med en stor och bred kompetens på C-nivå av Interim Executives i alla funktioner – i Sverige och internationellt.

 

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera