Vi har Interim Chief Operating Officer som förbättrar er verksamhet

Hos oss finns rätt Interim Chief Operating Officer som gör arbetet ännu vassare och skapar en positiv skillnad för verksamheten. Drivkraften bakom arbetet hos våra Interim COO är att få agera länken mellan teknik, tillverkning och affärsutveckling. I vårt nätverk finns marknadens vassaste Interim COO. Där de alla besitter lång erfarenhet, stor kunskap och en förmåga att leda andra. Rätt Interim COO får er verksamhet att utvecklas i rätt riktning. En Interim COO har en gedigen erfarenhet av att införa strategier och öka effektivitet genom processförändring.

Söker er verksamhet en Interim COO?

Står ni inför ett förändringsarbete av något slag, så kan vi hjälpa er att hitta rätt Interim Chief Operating Officer till ert uppdrag.

Hitta rätt Interim COO

Kontakta oss om ni har behov
av enInterim COO

Vi återkommer inom några timmar.

Ta hjälp av en Interim COO

Mason är er samarbetspartner när ni behöver en tillfällig förstärkning i ledningen av en Interim COO. Interimscheferna i vårt nätverk har en långtgående bakgrund inom liknande roller och uppdrag. Med erfarenhet inom COO kombinerat med tidigare ledarskapsroller, kan dessa individer leverera i både den operativa verksamheten och på strategisk nivå.

Läs mer

”En Interim COO har en unik spetskompetents och förmågan att öka effektiviteten.”

Fördelar med en Interim COO

- Innebär en flexibilitet i uppdragets längd och omfattning.

- Gedigen erfarenhet som gör att det inte krävs någon introduktion till uppdraget.

- Det kommer in en objektiv person i organisationen som ser situationen med nya ögon och kan tillföra ett nytt perspektiv.

- Tillför kunskap till organisationen som även finns kvar efter uppdragets slut.

Kontakta oss