Vi matchar rätt Interim Group Controller – just till ert specifika behov

En roll som Interim Group Controller ställer höga kompetenskrav på redovisning, rapportering och controlling. Vi finns här för att hjälpa er organisation att hitta en Interim Group Controller som redan från start levererar högsta kvalité. Vårt nätverk består av många kvalificerade och erfarna controllers, alla med sin spetskompetens. Våra Interim Group Controller har gedigen erfarenhet av koncernredovisning, konsolidering, och koncernrapportering, vanligtvis i internationella miljöer.

Rätt Interim Group Controller driver förändringsarbetet så att er organisation styrning, kontroll och uppföljning kan utvecklas på ett optimalt sätt. Vi på Mason är väl medvetna om hur viktigt det är med rätt person på rätt plats för att uppnå både resultat och utveckling.

 

Söker din verksamhet en Interim Group Controller? 
Vi hjälper er att matcha rätt Interim Group Controller till ert specifika behov.

Hitta rätt Interim Group Controller

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim Group Controller

Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim Group Controller?

Du är van vid att ta ägandeskap och snabbt komma in i organisationen. Allt för att få en förståelse för verksamhetens riktlinjer, rutiner, processer och kommunikationsvägar. Arbetet som Interim Group Controller kräver att du är självgående och kommunikativ.

Rollen som Interim Group Controller är både strategisk och operativ där du innehar det yttersta ansvaret för bolagets koncernstyrning, redovisning och rapportering. Vidare har du som Interim Group Controller en förmåga att utforma och utveckla arbetssätt, rutiner och riktlinjer.

Läs mer

”En Interim Group Controller känner ägandeskap, är kommunikativ och har ett stabilt ledarskap”

När ska jag anlita en Interim Group Controller?

- Vid brist på ledarskap och rutiner
- Vid expandering av verksamheten
- Vid förflyttning av fabrik
- För att införa strukturer/processer/rutiner
- Vid internationalisering
- Vid inträde på nya marknader
- Vid behov av stöttning i specifika projekt

Kontakta oss