Interimschef på executive nivå

Masons ambition har allt sedan starten 2002 varit att bygga ett nätverk med Sveriges bästa förändringsledare och vi fortsätter på den vägen varje dag.

Vårt nätverk av associerade interimschefer består idag av ca 3000 personer som aktivt valt interimsrollen och omfattar kompetenser på ledningsnivå med erfarenhet av de flesta branscher. Interimscheferna valideras i vår urvalsprocess där vi säkerställer kompetens och ledarprofil innan interimscheferna associeras till Mason. Deras profil kännetecknas av hög kapacitet och en operativ skicklighet i ledarskapet.

Våra krav på interimschefer

⦁ Senior ledare med hög kapacitet och dokumenterad erfarenhet på ledningsnivå

⦁ Hög och bred kompetens med operativ skicklighet i ledarskapet

⦁ Professionell med stort engagemang och djup kompetens, inte bara duktiga generalister

⦁ Förmåga att tillföra stor kompetens och värde från första dagen i uppdraget

⦁ Komfortabel med arbetssättet och drivs av att få nya erfarenheter från olika organisationer

⦁ Flexibel, ödmjuk och lyhörd med stor management förmåga

⦁ Landar springande i uppdragen

Ansök till Masons nätverk

Interimschef på olika nivåer

Interim CEO, President
En interim VD kan använda sin långa seniora erfarenhet för att leda ett företag så länge det är nödvändigt, oberoende av företagets utmaningar.

Interim COO´s
Med hjälp av en interim operationschef får du kontroll på det operativa och blir uppmärksam på var företaget ” läcker ” eller var förändringar behöver göras.

Interim CFO’s
Ta tag i ditt kassaflöde och börja tjäna pengar snabbt med hjälp av en erfaren interim CFO.

Interim CMO’s
Förvandla ditt företag till något andra pratar om. En interim CMO översätter din vision till ett varumärke som visar företagets identitet.

Interim CSCO
I en försörjningskedja räknas varje steg. En interim Supply Chain Director kommer att göra din leveransprocess mer effektiv, vilket sparar tid, pengar och resurser.

Interim CHRO’S
Behandla dina medarbetare väl så att de med engagemang, driv och motivation hjälper ditt företag att växa. En interim CHRO tar hand om din mest värdefulla tillgång, medarbetarna.

Interim CIO’s
IT blir snabbt ryggraden i varje företag. En interim-CIO ser till att alla it processer är välfungerande och att ni håller er on top of innovation.

Interim CSO
Mer försäljning innebär vanligtvis större vinst. En interim försäljningschef har fingertoppskänsla för allt som har med försäljning att göra, lång och bred erfarenhet och inspirerar sitt team att prestera på topp.

And more
På Mason Executive Interim kan vi med största precision erbjuda er den interimschef som bäst löser era utmaningar och behov. Kontakta oss gärna för mer information.

Känner du igen dig i någon roll? Kontakta oss!