Interim Business Controller som skapar en framgångsrik framtid

Som Interim Busniess Controller är en av de primära arbetsuppgifterna att tolka och analysera ett företags ekonomiska siffror. I vårt nätverk har vi flera kompetenta kandidater med lång och gedigen erfarenhet av roller som just Business Controller. De har en förmåga att snabbt och enkelt sätta sig in och förstå komplexa verksamheter. De är vana vid att upprätta prognoser, budgetering samt att både leda och utveckla team och processer. En Interim Business Controller behöver vara duktig på att knyta ihop analys med kommunikation för att få till förändring.

Söker din verksamhet en Interim Business Controller?

Vi hjälper dig och din verksamhet att hitta rätt person för ert uppdrag. Behöver ni genomföra någon form av förändringsarbete? Då har vi definitivt rätt Interim Business Controller för er.

Skicka en förfrågan

 

Vilka arbetsuppgifter har en Interim Business Controller?

- Ekonomi-projekt och investeringsstyrning

- Analys och beräkning av nyckeltal

- Uppföljning, analys och rapportering samt utveckling av rutiner

- Medverkar vid bokslut, prognos och budgetarbete

- Förbättring och implementering av analysverktyg

Läs mer

”En Interim Business Controller har en unik profil, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Hur kan en Interim Business Controller bidra?

Rollen som Interim Business Controller kräver att man snabbt kan sätta sig in i affären och leverera resultat. Vi vet hur viktigt det då blir att hitta rätt person för uppdraget. Att stå utan Business Controller vid fel tillfälle kan medföra stora konsekvenser för hela verksamheten.

När du hyr en Interim Business Controller på interimsuppdrag av oss kan du känna dig trygg. Fördelar med att hyra Interim Business Controller är att ni sparar tid, får flexibilitet och är kostnadseffektivt.

Kontakta oss