Interim i Göteborg med förändringsarbete i fokus

Mason levererar Interim i Göteborg för verksamheter som behöver tillfälliga behov av chefer och specialister för förändringsuppdrag. Att anlita en Interim i Göteborg är en kostnadseffektiv åtgärd. En person som kan se objektivt på verksamheten och som operativ chef utvecklar verksamheten vidare.

Hos oss hittar ni erfarna och professionella interimschefer som snabbt kan sätta sig in i verksamheter och leverera med hög kvalitet. Vi har industriell erfarenhet och kan matcha rätt interimschef efter era behov. Vi vet vilka typer av uppdrag som passar dem bäst utifrån deras tidigare erfarenheter och drivkrafter och kan matcha dem mot dina behov.

Kontakta oss

 

 

“Interim med lång dokumenterad erfarenhet på ledningsnivå”

Fördelar med att anlita interimschef i Göteborg

Att anlita en interimschef i Göteborg erbjuder flera fördelar. Först och främst tillför en interimschef snabbt den nödvändiga kompetens som krävs  vid ett akut behov, vilket säkerställer att verksamheten inte stannar av. Interimschefer är erfarna och leder effektivt från dag ett, vilket sparar både tid och pengar. Under en  rekryteringsprocess minskar risken för felrekryteringar då de kan fylla gapet tills rätt permanent chef hittas och är på plats. Denna flexibilitet är särskilt värdefull i en dynamisk arbetsmarknad där konkurrensen om kvalificerade ledare är hög.

 

 

Vårt nätverk av interim i Göteborg

⦁ Har gedigen och validerad erfarenhet inom ledarskap.

⦁ Drivs av nya utmaningar och söker sig aktivt till interima, tillfälliga uppdrag.

⦁ Har olika kompetens vilket gör att vi kan matcha rätt interimschef mer rätt plats.

⦁ Förstår affärens behov och har ett starkt resultatfokus.

⦁ Garanterar hög kvalitet på arbetet.

⦁ Hjälp inom redovisning, löneadministration och HR.

Kontakta oss

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim i Göteborg

Vi återkommer inom några timmar.

Varför Interim i Göteborg?

Att anlita en interim i Göteborg är ett smart alternativ när verksamheten står inför en utmaning, kris eller expansion. Med våra interima chefer får ni snabbt och enkelt tillgång till en kvalificerad ledare som kan hjälpa er utefter era behov!

“Interimschefer - smidig lösning för tidsbegränsade uppdrag”

Vårt nätverk

Vårt nätverk består idag av över flera associerade interima chefer i Göteborg. Vi har kontakt med ett brett utbud av kompetenser inom olika branscher på ledningsnivå. Genom vår urvalsprocess valideras varje interimschef för att säkerställa kompetens och ledarprofil innan personen ansluts till Mason. Våra interimschefer kännetecknas av hög kapacitet, flexibilitet och hög skicklighet inom ledarskap.

Läs mer

Vårt arbetssätt

Hos oss får ert bolag omedelbar tillgång till ett stort nätverk av Interim i Göteborg som vi enkelt kan matcha mot ert specifika behov och situation. Vi arbetar med ett brett utbud av marknadens mest erfarna interimschefer. Genom vår affärsprocess kan vi presentera en kandidat som matchar era kompetenskrav och personlighet inom 1-3 arbetsdagar. Tydlig metodik för kvalitetssäkring och uppföljning från start till avslut säkerställer att vi hittar den ideala interimschefen för er.

Läs mer