Interim IT-chef med gedigen erfarenhet

Moderna tekniska lösningar är en kritisk framgångsfaktor för varje organisation. En Interim IT-chef säkerställer att alla processer och tekniska lösningar gällande IT är välfungerande och håller en hög och uppdaterad standard. Vårt starka nätverk inom ledarskap gör det enkelt att matcha en erfaren Interimledare till ditt företags unika behov. Hos oss får du tillgång till ett brett utbud av expertis, vilket gör det möjligt att handvälja en erfaren Interim IT-chef  efter dina specifika preferenser.

Vill du veta mer om våra interims IT-chefer?

Vi erbjuder ett personligt möte med oss ​​inom 24 timmar!

Kontakta oss

"Senior interims IT-chefer med bekräftad erfarenhet"

Vårt nätverk av interims IT-chefer

⦁ Har gedigen och validerad erfarenhet av IT och ledarskap.

⦁ Drivs av nya utmaningar och söker aktivt tillfälliga, tillfälliga uppdrag.

⦁ Har olika kompetens vilket gör att vi kan matcha rätt Interim Manager på rätt plats.

⦁ Driver den tekniska strategin tillsammans med ledningen.

⦁ Säkerställer att teknisk utveckling genomförs effektivt och hållbart.

⦁ Förstår verksamhetens behov och har stort resultatfokus.

Läs mer

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim IT-chef

Vi återkommer inom några timmar.

Varför Interim IT-chef?

Att anställa en Interim IT-chef är ett smart alternativ när verksamheten står inför en teknisk utmaning, kris, expansion, vakans eller sjukskrivning. Med våra Interimschefer får du snabbt och enkelt tillgång till en kvalificerad ledare som kan hjälpa dig efter dina behov!
När du väljer en IT-chef på ett interimsuppdrag av oss kan du känna dig trygg. Fördelar med att hyra Interim IT-chef är att ni sparar tid, får flexibilitet och är kostnadseffektivt.

"Interimschefer med gedigen kompetens och stort engagemang som är operativt skickliga inom IT"

Vårt nätverk

Vårt nätverk består av associerade interims IT-chefer med olika erfarenhet. Det gör att vi har kontakt med ett brett spektrum av kompetenser kring IT på ledningsnivå. Genom vår urvalsprocess valideras varje Interim IT-chef för att säkerställa kompetens och ledarskapsprofil innan personen kopplas till Mason. Våra interims IT-chefer kännetecknas av hög kapacitet, flexibilitet och hög operativ kompetens gällande IT och ledarskap.

Läs mer

Vårt erbjudande

Hos oss får ditt företag omedelbar tillgång till ett starkt nätverk av interims IT-chefer, som gör det enkelt att matcha efter just dina behov och situation med rätt person. Vi arbetar med ett brett spektrum av seniora interims IT-chefer. Genom vår urvalsprocess presenterar vi kandidater som matchar dina kompetenskrav och personlighet inom 1-3 arbetsdagar. Tydlig metodik för kvalitetssäkring och övervakning genom hela processen säkerställer att vi hittar den perfekta Interim Manager för dig.

Läs mer