Vi har marknadens skarpaste nätverk av Interima Marknadschefer (CMO)

Vi finns här för att hjälpa dig att hitta rätt Interim Marknadschef & Interim CMO, som är specialist på sitt område och förstår din verksamhet.
Rätt Interim Marknadsföringschef får verksamheten att utvecklas genom nya tankesätt och strategi. Oavsett vilken bransch det gäller eller om uppdraget är strategiskt eller operativt. Med lång erfarenhet, värdefull kunskap samt specialkompetens har Marknadschefen kraften av genomförande i kombination med ett tryggt och stabilt ledarskap. Genom att ha rätt kompetens ombord i form av en Interim Marknadschef eller Interim CMO, blir även arbetet ännu vassare och skapar en positiv utveckling för verksamheten.

Söker din verksamhet en Interim Marknadschef? 
Vi hjälper er att hitta en duktig Interim Marknadschef. Med vårt unika nätverk av toppkandidater kan vi hitta rätt person för utmanande uppdrag.

Hitta rätt Interim Marknadschef

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim marknadschef

Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim Marknadschef?

Som Interim Marknadschef och Interim CMO är du är van vid både strategiskt och operativt arbete där du innehar det yttersta ansvaret för bolaget affärsutveckling och marknadsföring. Det innebär rapportera marknadsföringens arbete till VD och styrelse med arbete att utforma och utveckla arbetssätt, rutiner och riktlinjer.

I detta strategiska så väl som operativa arbetet innefattas uppgifter såsom: budgetering, uppföljning samt analyser, verksamhetsstyrning, affärsutveckling och ett ytterst övergripande ansvar för marknadsföringen.

Läs mer

”En Interim Marknadschef har en unik profil med en gedigen erfarenhet, ett tryggt ledarskap och en stark kraft av genomförande”

När ska jag anlita en Interim Marknadschef eller Interim CMO?

- Vid brist på ledarskap och rutiner
- Vid expandering av verksamheten
- Vid förflyttning av fabrik
- För att införa strukturer/processer/rutiner
- Vid internationalisering
- Vid inträde på nya marknader
- Vid behov av stöttning i specifika projekt

Kontakta oss