Interim VD – för en ökad lönsamhet i er verksamhet

En Interim VD är en erfaren VD som tillträder med sin expertis och med kort varsel. Med verksamhetens lönsamhet i fokus levererar rätt person på resultat och tar bolaget till nästa nivå. Masons kandidater har lång erfarenhet av vd-roller och landar snabbt i uppdraget genom att använda sin erfarenhet av hur verksamhetens organisation fungerar.

När ett akut eller planerat behov av rätt person uppstår, finns vi här och hjälper er att ta fram kvalificerad Interim VD, någon som snabbt sätter sig in i er verksamhet och levererar resultat. En kandidat från Mason har stor erfarenhet av att genomföra tunraround av verksamheten och arbetar både strategiskt och på detaljnivå. Genom det arbetssättet förstår en Interim VD verksamhetens utvecklingsbehov bättre och kan därmed driva förändringsarbetet framåt.

 

Söker din verksamhet en Interim VD?

Med ett unikt nätverk av toppkandidater har vi rätt person för utmanande uppdrag och hjälper er ta fram den bästa matchningen.

Hitta rätt Interim VD

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim VD

Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim VD?

Personen har utsetts av ett företags styrelse för att ta sig an rollen som vd under en övergångstid eller som ett resultat av plötsligt avgång från företagets tidigare VD. Du är van vid strategiskt arbete där du innehar det yttersta ansvaret för bolaget affärsutveckling och ekonomiska styrning för en turnaround.

I rollen för Interim VD krävs det att du går in med ett komplett utbud av strategiska och ledande färdigheter - och det gör omställningen effektiv.

Läs mer

”En Interim VD ser verksamhetens helhet och har förmågan att leverera resultat från start.”

Interim VD skapar stark tillväxt

Mason är er samarbetspartner när ni behöver rätt person för stark tillväxt. Kandidaterna för Interim VD i vårt nätverk har en långtgående bakgrund inom liknande roller och uppdrag. Med erfarenhet inom VD kombinerat med tidigare ledarskapsroller, kan våra kandidater leverera stark tillväxt för ert företag på ett effektivt och smidigt sätt.

Kontakta oss