Interim VD – för en ökad lönsamhet i er verksamhet

En Interim VD är en erfaren VD som tillträder med sin expertis och med kort varsel. Med verksamhetens lönsamhet i fokus levererar rätt Interim VD resultat och tar bolaget till nästa nivå. Masons Interim VD har lång erfarenhet av vd-roller och landar snabbt i uppdraget genom att använda sin erfarenhet av hur verksamhetens organisation fungerar.

När ett akut eller planerat behov av en Interim VD uppstår finns vi här och hjälper er att ta fram rätt kvalificerad Interim VD, någon som snabbt sätter sig in i er verksamhet  levererar resultat. En interim VD från Mason har stor erfarenhet att genomföra tunraround av verksamheten. En Interim VD arbetar både strategiskt och på detaljnivå. Genom det arbetssättet förstår en Interim VD verksamhetens utvecklingsbehov bättre och kan därmed driva förändringsarbetet framåt.

 

Söker din verksamhet en Interim VD?

Vi hjälper er att hitta en Interim VD. Med ett unikt nätverk av toppkandidater har vi rätt person för utmanande uppdrag.

Hitta rätt Interim VD

Vem passar som Interim VD?

En Interim VD är en person som utsetts av ett företags styrelse för att ta sig an rollen som vd under en övergångstid eller som ett resultat av plötsligt avgång från företagets tidigare VD. Du är van vid strategiskt arbete där du innehar det yttersta ansvaret för bolaget affärsutveckling och ekonomiska styrning för en turnaround.

Att arbeta som Interim VD är inte ett jobb för vem som helst. För en Interim VD krävs det att man måste gå in med ett komplett utbud av strategiska och ledande färdigheter - och det gör omställningen effektiv.

Läs mer

”En Interim VD ser verksamhetens helhet och har förmågan att leverera resultat från start.”

Interim VD som skapar en stark tillväxt

Mason är er samarbetspartner när ni behöver en Interim VD för en stark tillväxt. Interimscheferna i vårt nätverk har en långtgående bakgrund inom liknande roller och uppdrag. Med erfarenhet inom VD kombinerat med tidigare ledarskapsroller, kan våra Interim VD leverera en stark tillväxt för ert företag på ett effektivt och smidigt sätt.

Kontakta oss