Hyr en chef för att öka erfarenheten vid genomförande av förändringar

För att snabbt öka kompetensen hos era ledare när nya strategier skall implementeras behöver många verksamheter hyra in en extern chef. En chef som har erfarenhet av att genomföra den typen av förändringar. Som redan har gjort misstagen och inte gör om dem. Att hyra en chef, en interimschef, är ett mycket bra alternativ när det inte finns behov av att anställa. Istället behöver organisationen endast tillfälligt stärkas med en interimschef.

 

Att hyra en chef är en bra idé när organisationen behöver förstärkas med ny kunskap, färska perspektiv och leda förändringsarbetet inom verksamheten. En interimschef som driver ett förändringsarbete kan självklart också bidra till god stabilitet och ett bra ledarskap. Det ena utesluter inte det andra och våra interimschefer har flera värdefulla kompetenser och erfarenheter. Varje situation är unik, därför hjälper vi er att hitta rätt interimschef som passar just era önskemål.

 

Behöver din verksamhet hyra en chef?

Vi hjälper er att hitta en Interimschef. Med ett unikt nätverk av toppkandidater har vi rätt person för utmanande uppdrag.

Hitta rätt chef att hyra

Kontakta oss om ni har behov
av en Interimschef

Vi återkommer inom några timmar.

Val

När bör man hyra en chef?

Det är en bra och effektiv lösning att hyra en chef när en organisation ställs inför:

- förändringsarbete
- organisationsförändringar
- expansion
- implementering av nya system
- snabb tillväxt
- internationalisering

Läs mer

”Oavsett vilka behov er organisation har, hjälper vi er att hitta en kompetent chef att hyra ”

Få positiv förändring i organisationen

Mason är er samarbetspartner när ni behöver rätt kompetens för stark tillväxt eller förändring. Interimscheferna i vårt nätverk har en långtgående bakgrund inom liknande roller och uppdrag. Med rätt erfarenhet, ledarskapsegenskaper och social kompetens har vi någon till just ert unika behov.

Kontakta oss