Interim Fabrikschef – genomför snabbt ett förbättringsarbete

Med rätt erfaren Interim Fabrikschef kan personen snabbt sätta sig in, leda och utveckla verksamheten till ett förbättrat resultat. I Masons nätverk har vi ett brett urval av toppkandidater som besitter en värdefull kompetents och erfarenhet från olika branscher. Vi har den Interim Fabrikschef som ni söker, oavsett om det gäller tillverkande industri, processindustri, livsmedel eller medicinteknik.

Tack vare sin gedigna erfarenhet finns det goda förutsättningar för att snabbt nå uppsatta mål trots att startsträckan kan vara mycket kort. En Interim Fabrikschef har god vana av att driva ett förbättringsarbete utifrån Lean metoden. Det görs för att hela organisationen ska bli mer optimerad och lönsam.

Står ni inför ett behov av förändring av något slag hjälper vi er att hitta en Interim Fabrikschef. Med ett unikt nätverk av toppkandidater kan vi hjälpa er att hitta rätt person för utmanande uppdrag.

 

Hitta rätt Interim Fabrikschef

Kontakta oss om ni har behov
av en fabrikschef

Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim Fabrikschef?

Du som Interim Fabrikschef är trygg i dig själv, en god ledare och lagspelare som är lyhörd och kan få ihop teamet. En Interim Fabrikschef är proaktiv och tycker om att arbeta med förbättringar. Arbetar strukturerat och noggrannt med god kommunikationsförmåga och hög integritet. Interim Fabrikschef löser problem snabbt och kreativt med hög kvalitet och har lätt för att prioritera.

Läs mer

”En Interim Fabrikschef optimerar verksamheten och når resultat på kort tid.”

Interim Fabrikschef som skapar en positiv förändring

Mason är er samarbetspartner när ni behöver en Interim Fabrikschef för ett förändringsarbete. Interimscheferna i vårt nätverk har en långtgående bakgrund inom liknande roller och uppdrag. Med erfarenhet inom fabrik kombinerat med tidigare ledarskapsroller, kan våra Interim Fabrikschef leverera en förbättring för ert företag på ett effektivt och smidigt sätt.

Kontakta oss