Industri

Exempel på situationer som kräver unika kompetenser och erfarenheter inom industrin: flytta en fabrik, internationalisering, utveckla en ny marknad, organisatoriska utmaningar i tillväxt eller att driva ett företag i en turn around, integrera förvärv, ägarförändringar eller att genomföra en börsnotering.

I samband med digitalisering och andra stora förändringar då produktiviteten ökar snabbt eller nya marknader tillkommer på kort tid uppstår ibland en brist på ledarskap. Detta kan inte lösas med management. Här är interimschefer en viktig resurs för att klara den strategiska ledarskapsförsörjningen.

En temporär ledare kan också gå in och komplettera bolagets specialister, som till exempel program- eller projektchefer, för att driva en förändring som leder mot de strategiska målen.

Teamet på Mason har en lång och bred erfarenhet av ledande befattningar i tillverkningsindustrin i Sverige och internationellt. Vi erbjuder lösningar med en stor och bred kompetens på C-nivå av Interim Executives i alla funktioner – i Sverige och internationellt.

Vi erbjuder även specialister som program eller projektchef och tunga projektledare i situationer där en temporär ledare kompletterar bolagets tillgängliga förmåga att driva en förändring för att uppnå strategiska mål.

 

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera