Här finns marknadens vassaste nätverk av Interima Kommunikationschefer

En Interim kommunikationschef kan ge en riktig kompetensfart till din verksamhets kommunikationsarbete. I vårt nätverk finns det gott om skarpa kommunikationschefer med lång erfarenhet från flera olika branscher. De är lika vana att arbeta med strategiskt såväl som operativt kommunikationsarbete. Vi är här för att hjälpa dig att hitta rätt Interim kommunikationschef, som är kunnig och specialist på sitt område och därmed kan sätta sig in i och förstå din verksamhet. Då ni använder er av rätt kompetens i form av en Interim kommunikationschef, får också er verksamhets kommunikationsarbete en allt mer positiv utveckling.

Söker din verksamhet en Interim kommunikationschef? 
Vi hjälper er att hitta en vass Interim kommunikationschef. Med vårt unika nätverk av toppkandidater kan vi hitta rätt person utifrån din verksamhets specifika behov samt för utmanande uppdrag.

Hitta rätt Interim kommunikationschef

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim kommunikationschef

Vi återkommer inom några timmar.

Situationer när Interim Kommunikationschef behövs

Företag kan behöva en interim kommunikationschef i olika situationer när det uppstår ett behov av tillfälligt ledarskap för att hantera kommunikationsfunktionerna. Några av de vanligaste situationerna som kan kräva en interim kommunikationschef inkluderar:

- Krissituationer
- Förändringsprocesser
- Tillväxt & expansion

Ditt företag kan behöva en interim kommunikationschef i situationer där det krävs tillfälligt ledarskap för att hantera kommunikationsfunktionerna. En interim kommunikationschef kan bidra till att utveckla en effektiv kommunikationsstrategi som stöder företagets mål och säkerställer en positiv varumärkesuppfattning.

Läs mer

”En Interim kommunikationschef har en unik profil med en gedigen erfarenhet, ett tryggt ledarskap och en stark kraft av genomförande”

Varför är det viktigt med en Interim kommunikationschef?

Digital kommunikation blir allt mer viktigt! Att behärska digital kommunikation och sociala medier är något samtliga verksamheter bör arbeta mer aktivt med. Därför är en Interim kommunikationschef en bra lösning. Den som arbetar som Interim kommunikationschef är själv en skarp kommunikatör och kan leverera träffsäker kommunikation i flera olika kanaler. Som ledare är personen duktig på att coacha, motivera och lyfta sina medarbetare i deras kommunikationsarbete.

Kontakta oss

Hitta rätt interim kommunikationschef

Mason Executive Interim erbjuder kvalificerade interim kommunikationschefer till organisationer som behöver en erfaren ledare för att hantera kommunikationsrelaterade utmaningar på kort eller lång sikt. Våra interim kommunikationschefer har en bred kunskap och lång erfarenhet inom intern och extern kommunikation och har bevisligen gett positiva resultat för många företag.

Våra kandidater är redo för flera olika utmaningar och har rätt kompetens för att leda organisationen genom de mest komplexa situationerna. De har en unik förmåga att sätta sig in snabbt i organisationen och leda teamet med styrka och självsäkerhet. Vår interim kommunikationschef kommer att hjälpa organisationen att uppnå målen för kommunikationen, med fokus på att stärka det interna och externa samarbetet. Låt oss hjälpa dig att hitta rätt interim kommunikationschef!