Här finns marknadens vassaste nätverk av Interima Kommunikationschefer

En Interim Kommunikationschef kan ge en riktig kompetensfart till din verksamhets kommunikationsarbete. I vårt nätverk finns det gott om skarpa kommunikationschefer med lång erfarenhet från flera olika branscher. De är lika vana att arbeta med strategiskt såväl som operativt kommunikationsarbete. Vi är här för att hjälpa dig att hitta rätt Interim Kommunikationschef, som är kunnig och specialist på sitt område och därmed kan sätta sig in i och förstå din verksamhet. Då ni använder er av rätt kompetens i form av en Interim Kommunikationschef, får också er verksamhets kommunikationsarbete en allt mer positiv utveckling.

Söker din verksamhet en Interim Kommunikationschef? 
Vi hjälper er att hitta en duktig Interim Kommunikationschef. Med vårt unika nätverk av toppkandidater kan vi hitta rätt person utifrån din verksamhets specifika behov samt för utmanande uppdrag.

Hitta rätt Interim Kommunikationschef

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim kommunikationschef


Vi återkommer inom några timmar.

Vem passar som Interim Kommunikationschef?

Du är van vid både strategiskt och operativt arbete där du innehar det yttersta ansvaret för bolaget affärsutveckling och kommunikation. Det innebär rapportera marknadsföringens arbete till VD och styrelse med arbete att utforma och utveckla arbetssätt, rutiner och riktlinjer.

Som Interim Kommunikationschef arbetar du framförallt med att stödja chefer och medarbetare i kommunikationsfrågor samtidigt som du arbetar både strategiskt och operativt med kommunikationsinsatser.

Läs mer

”En Interim Kommunikationschef har en unik profil med en gedigen erfarenhet, ett tryggt ledarskap och en stark kraft av genomförande”

Varför är det viktigt med en Interim Kommunikationschef?

Digital kommunikation blir allt mer viktigt! Att behärska digital kommunikation och sociala medier är något samtliga verksamheter bör arbeta mer aktivt med. Därför är en Interim Kommunikationschef en bra lösning. Den som arbetar som Interim Kommunikationschef är själv en skarp kommunikatör och kan leverera träffsäker kommunikation i flera olika kanaler. Som ledare är personen duktig på att coacha, motivera och lyfta sina medarbetare i deras kommunikationsarbete.

Kontakta oss