Mason – en stark partner i IMW

Mason Executive Interim bygger på förtroende och personliga relationer med både klienter och interimschefer. Huvuduppgiften är att handplocka interimschefer som har en förmåga, erfarenhet, kompetens och kapacitet att leda Sverige framåt, inom alla branscher och organisationer. 

Vårt nätverk består av flera toppkandidater, ungefär 2500 interimschefer. Där alla har hög kompetens och stor erfarenhet från ledande befattningar från stora organisationer, både nationellt såväl som internationellt. Det ger våra klienter tillgång till kvalificerade interimschefer på allra högsta nivå. Våra klienter är allt från privatägda, börsnoterade bolag och myndigheter i Sverige till investerare och professionella rådgivare med kunder i både Sverige och internationellt.  

Alla medarbetare på Mason Executive Interim har också stor kompetens och erfarenhet från ledande positioner inom industri- och handelsbolag. Något som bidrar till att kunna ge klienterna expertis i kombination med konfidentiell och personlig service. 

Mason Executive Interim är verksamma i Sverige, i städerna Stockholm, Malmö och  Jönköping

 

Under många år har Mason varit en betydande och aktiv del av den internationella alliansen Interim Management Worldwide (IMW). Som partner i IMW finns det en etablerad process för ett snabbt och effektivt arbete för att ge kunden de mest effektiva interimslösningar. 

Läs mer om Mason i IMW ur en artikeln här. 

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera