Det är Anna Feuk och Per Arne Stenlund som förvärvar interim managementföretaget Mason.

Interim managementföretaget Mason startades 2002 av Jan Andersson och har idag 1800 aktiva interimschefer i sitt nätverk över hela Sverige. Mason förser och utvecklar företag med erfarna ledare under specifika eller tidsbegränsade förändringsuppdrag.

– De globala förändringarna och den pågående digitaliseringen innebär att företagen måste anpassa sina organisationer till ständigt nya förutsättningar för att vara konkurrenskraftiga. Mason har alltid arbetat med att hjälpa organisationer att tillsätta rätt ledare på rätt plats i rätt tid, säger Jan Andersson, grundare av Mason som nu säljer sin verksamhet vidare.

– Interim management handlar inte bara om att leverera en nödlösning. Det handlar om att kunna tillsätta en relevant erfaren ledare som driver arbetet operativt och framåt. Någon som kan börja jobba direkt med att skapa bestående resultat. Vi har arbetat länge med att utveckla den sydsvenska marknaden och det ska nu bli väldigt kul att utöka vårt arbete till att gälla hela den svenska, säger Anna Feuk och Per Arne Stenlund, nya ägare till Mason.

Kort om Mason

Mason levererar strategisk ledarskapsförsörjning med Interim Executives i Sverige och worldwide med partners i 19 länder.

Mason ger sina kunder tillgång till ett stort nätverk av interimschefer med tydliga ledaregenskaper och lång operationell erfarenhet. Mason arbetar med en noggrann metodik i urval, matchning och uppdrag för att säkerställa rätt kompetens och kvalitet. Som regel är en interimschef på plats inom 10 arbetsdagar

Mason kommer även fortsättningsvis att ha samarbetspartners i Stockholm och Jönköping.

Kontaktuppgifter

Jan Andersson jan.andersson@mason.se 0733-572002

Anna Feuk anna.feuk@mason.se 0708-860303

Per Arne Stenlund perarne.stenlund@mason.se 0766-299277

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera