Mason expanderar och leder Sverige framåt
tillsammans med Pontus Lesse

Mason Executive Interim fortsätter att växa, allt för att möta den höga efterfrågan på kompetenta ledare med erfarenhet av operativt framgångsrikt förändringsarbete. Nu expanderar Mason verksamheten i Stockholm, genom att förstärka teamet med Pontus Lesse.

På kort tid har Mason varit med om en stark och positiv utveckling, dessutom ser marknaden för interimschefer ut att vara en fortsatt tillväxtbransch. Yrkeslivet handlar mer om personlig utveckling och mindre om ett trygghetsbehov. Det har gjort interimsmarknaden mer intressant och dessutom skapat fler ledare lämpade för den utmaningen.

I takt med den höga efterfrågan och starka tillväxt väljer nu Mason att utveckla sin verksamhet, genom att välkomna Pontus Lesse som Senior Business Director för Mason i Stockholm.

”Drivkraften bakom mitt arbete är passionen, att utnyttja min erfarenhet och genomföra positiva förändringar”Pontus Lesse, Senior Business Director Mason Executive Interim

Med en gedigen erfarenhet i kombination med sin positivitet och starka drivkraft ska Pontus tillsammans med Per-Arne Stenlund och Anna Feuk fortsätta med sitt hantverksarbete. Vilket innebär att hitta och vårda både nya som befintliga kundkontakter, samt kunna matcha kundens behov med den mest lämpade interimschefen.

Pontus kommer närmast ifrån en roll som VD-interim på ett bolag som designar och säljer babyprodukter. Ett välkänt och etablerat bolag med utvalda återförsäljare världen över, i sammanlagt 45 länder. Tidigare har Pontus arbetat många år som interimschef, och beskriver alla uppdrag som unika.

”Att arbeta inom interimsbranschen ger en positiv utmaning som kräver att man snabbt kan visa resultat” Pontus Lesse, Senior Business Director Mason Executive Interim

Med en nytänkande affärsmodell i kombination med Pontus tidigare erfarenheter, fortsätter Mason Executive Interim att ständigt utvecklas och vara det naturliga valet när det kommer till interimsleverantör.

Mason Executive Interim finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men arbetar med företag över hela Sverige samt har samarbetspartners världen över. För mer information läs på www.mason.se

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera