Vi har samarbetat världen över i mer än 15 år med kolleger inom Interim Management Worldwide.

Mason Executive Interim fortsätter driva sin internationella verksamhet tillsammans med Interim Management Worldwide (IMW). Efterfrågan av internationella uppdrag har länge varit stark och blir med tiden ännu starkare. I över 15 år har Mason kunnat följa sina kunder ut för internationella uppdrag med lokala lösningar, genom att hitta rätt person som är på plats inom bara några dagar. 

Med start redan från 2006, ingick Mason Executive Interim ett partnerskap med den internationella alliansen – Interim Management Worldwide (IMW). En allians som fokuserar på ledarskapsförsörjning och interimslösningar på ledningsnivå. Med flera Interim Management – leverantörer i Europa, Asien och USA hjälper IMW’s partnerföretag kunder över hela världen. Arbetet för ett partnerföretag som Mason handlar till stor del om att lösa problem, förverkliga möjligheter, förbättra resultat, fylla nyckelkompetens och resursluckor.  

Tillsammans har vi utvecklats till en effektiv organisation som har gjort IMW till specialister på att introducera snabba lösningar för prestandaförbättringar till våra kunder, världen över.

På vårt CV har vi bl a följande uppdrag till svenska industrikoncerner:

  • VD i Tyskland 
  • VD i Bangkok  
  • VD i Turkiet 
  • VD i Sydafrika
  • VPHR till USA 
  • CFO till Norge
  • Sitemanager till Lettland

Internationellt arbete med IMW

Den internationella alliansen Interim Management Worldwide (IMW) grundades 2004. IMW har sedan dess fortsatt utöka sin globala täckning för att hjälpa företag och organisationer att snabbt och effektivt möta sina behov inom interim management av exekutiva ledare. I nuvarande situation Fram till 2021 har över 11 000 uppdrag inom Interim Executive och Interim Management utförts världen över, i drygt 40 länder. 

Inom alliansen har Mason tillgång till mer än 175 000 interimschefer, och har hjälpt många svenska och internationella kunder med att hitta rätt interimschefer för utmanande uppdrag, världen över.      

Genom Masons partnerskap i IMW får kunden en enda kontaktpunkt hos Mason för rekryteringsprocessen och genom hela uppdraget, från början till slut, var kunden än befinner sig i världen.  

Mason Executive Interim har under många år varit en betydande och aktiv del av den internationella alliansen och än idag fortsätter Mason att möta den höga efterfrågan med att leverera interimschefer världen över. Som partner i IMW finns det en etablerad process för ett snabbt och effektivt arbete för att ge kunden de mest effektiva interimslösningar. 

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera