Vi välkomnar Krister Jönsson till teamet på Mason.

Mason Executive Interim fortsätter att utöka. Allt för att kunna tillgodose kraven från en växande marknad inom interima lösningar på ledningsnivå. Nu förstärker Mason sin organisation med Krister Jönsson. 

Interimsbranschen fortsätter sin tillväxt. Mycket beror på att världen blir mer komplex genom globalisering och teknikutveckling. Det ställer högre krav på organisationer och dess ledarskap där flexibilitet och en öppenhet för nya strukturer blir oundvikligt. Utvecklingen får interimsmarknaden att bli ett naturligt val för fler kunder och interimschefer.

Organisationer är i behov av kompetens och rådgivning och där finns Mason för att hitta ledare med branscherfarenhet och rätt kompetens av strategiskt såväl som operativt framgångsrikt förändringsarbete. Mason Executive Interim möter efterfrågan genom att förstärka sin organisation och knyter därmed Krister Jönsson till bolaget.

  • Jag känner mig förväntansfull över min nya roll som Senior Business Director på Mason Executive Interim och ser fram emot att matcha rätt kandidat till rätt utmanande uppdrag samtidigt som jag får möjlighet att dela med mig av min erfarenhet från både interimsuppdrag och som köpare av interimstjänster, säger Krister Jönsson.

Krister har över 30 års erfarenhet från ledande HR befattningar i stora internationella företag som AstraZeneca, Sony Ericsson och EON. Utöver det finns en gedigen erfarenhet från interimsbranschen i portföljen, både som interimschef och som köpare av interimstjänster. Kristers bakgrund, erfarenhet och kompetens blir en stor tillgång i Masons team.

  • Drivkraften bakom mitt arbete är att tillsammans med andra människor förbättra organisationer och processer. Att skapa högpresterande team och att coacha människor till att nå sin högsta potential, berättar Krister Jönsson, Senior Business Director på Mason Executive Interim.

Med sitt engagemang och starka driv till förbättring kommer Krister tillsammans med Anna Feuk,  Per-Arne Stenlund och resten av Masons team fortsätta med Masons arbete att i varje kundkontakt vara en rådgivande diskussionspartner. Något som bygger på att hitta och vårda nya som befintliga kundkontakter och att dessutom kunna matcha kundens behov med den mest lämpade interimschefen. 

Tillsammans med Krister Jönsson ser Mason Executive Interim nu fram emot fortsatt stark tillväxt med ny kompetens och erfarenhet ombord. 

Mason Executive Interim finns i Stockholm, Göteborg, Jönköping och Malmö, men arbetar med företag över hela Sverige samt har samarbetspartners världen över. För mer information läs på www.mason.se

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera