Ansök

Vår uppdragsgivare är ett mindre tillverkningsföretag i Skövde-trakten som tillhör ett internationellt tillverkningsföretag av byggprodukter. Företaget har nyligen flyttat in i helt nya lokaler med optimal layout.

Du har ett övergripande ansvar för Supply Chain vid produktionsenheten och ledningsansvar för 8 medarbetare inom inköp, lagerhantering, transportlösningar och produktionsplanering. En av dina tidiga uppgifter blir att implementera nya arbetssätt och bygga robusta strukturer inom lagerhantering för att reducera återkommande brandkårsutryckningar. Supply Chain Manager har som huvuduppgift att koordinera arbetet inom Supply Chain och att vara en aktiv, drivande ledare för teamet. 

Interim Supply Chain Manager rapporterar till fabrikschefen.

Du har en bakgrund med adekvat utbildning inom Supply Chain Management och flerårig operativ erfarenhet inom logistik, lagerhantering och/eller produktionsplanering. 

Engagerande ledaregenskaper och dokumenterad förändringsförmåga, tillhör dina framträdande egenskaper.

Interimsuppdraget påbörjas snarast under januari, med en inledande varaktighet på 3 månader som kan komma att förlängas. Företaget väljer interimslösning för att behålla kontinuitet och kunna genomföra förändringar under rekryteringsfasen, som påbörjas senare.

Du är välkommen att ladda upp din ansökan och CV nedan på Ansökan knappen. 

För ytterligare information var vänlig kontakta Börje Persson, Mason Executive Interim, 

076 – 808 65 70

Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot din ansökan via e-post.

MASON EXECUTIVE INTERIM

Börje Persson
076 – 808 65 70
borje.persson@mason.se

Ansök

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera