Jobbet är tillsatt

Detta är samma uppdrag som vi annonserade ut i förra veckan men med ett viktigt förtydligande att detta gäller ett installationsföretag och operativ erfarenhet därifrån är viktig.

Snabbväxande företag med över 1000 anställda i Europa som installerar solpaneler söker expertis inom COO med helhetsansvar för operational excellens för hela kedjan från inköp till färdig installation hos kund. Uppdraget innefattar att strömlinjeforma processerna så att de är lika i hela organisationen och att utveckla it-stödet för processerna.

För uppdraget krävs ”att man gjort det förut” i verksamhet i flera länder och varit ”hands-on”. Erfarenhet från leverans och installation är ett krav och viktigare än erfarenhet från inköp även om uppdragsgivaren gärna ser att kandidaten har arbetat med hela kedjan från inköp till slutförd leverans.

Uppdraget påbörjas så snart som möjligt och väntas pågå i sex månader.

Placeringen är i Stockholm och uppdraget är förenat med resor.

Här kan du läsa mer om Interim COO.

Du är välkommen med att ladda upp din ansökan och CV nedan på Ansökan knappen. För ytterligare information var vänlig kontakta Torgny Hellström, Mason Executive Interim i Stockholm 0733-451300

Vänligen notera att vi inte har möjlighet att ta emot din ansökan per mail.

Observera! Har du redan skickat in din ansökan till detta uppdrag så finns inget behov av att skicka in den igen.

MASON EXECUTIVE INTERIM

Torgny Hellström
0733-451300

Jobbet är tillsatt

Vill du få de senaste nyheterna?

Missa inget, prenumerera på vårt nyhetsbrev!

Prenumerera