Interim ekonomichef för rätt uppdrag

Behöver du en tillfällig Interim ekonomichef? Vi kan hjälpa dig med att matcha rätt interimschef till ditt behov. Det innebär att vi tar fram en erfaren chef för att genomföra den förändring ni önskar i organisationen.

Behöver ekonomifunktionen genomföra någon form av förändringsarbete, så kan vi hitta rätt person som gärna kombinerar linjerollen med ett förändringsprojekt. Med ett unikt nätverk av toppkandidater kan vi snabbt hjälpa dig att matcha kompetens till uppdraget.

Gör en förfrågan

Kontakta oss om ni har behov
av en Interim ekonomichef

Vi återkommer inom några timmar.

Hur kan en Interim ekonomichef bidra?

I din arbetsroll är du inte rädd för att ställa frågor, gärna en eller två frågor för mycket. En Interim ekonomichef tillför rätt nytta beroende på verksamhetens situation och utmaningar. Interimschefen har den kompetens och erfarenhet som behövs för att driva och genomföra den förändring som organisationen har behov av.

Att vara Interimschef passar den som ständigt vill utvecklas, utmanas och drivs av att genomföra förändringar.

Läs mer

”En Interim ekonomichef har en unik profil, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Vi hittar rätt person med rätt kompetens

Har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Vi hjälper dig oavsett situation.

Vår process är tydligt dokumenterad och säkerställer att managers möter era krav. Vi tar fram de bäst lämpade kandidaterna för er verksamhet. Det är en stor fördel att använda oss vid behov av rätt person istället för att påbörja en rekryteringsprocess som kan vara lång och tidskrävande. Det är också möjligt att använda vår Interim Manager samtidigt som du parallellt söker en permanent lösning.

Kontakta oss