Interim ekonomichef för framgångsrik framtid

Behöver du en tillfällig Interim ekonomichef? Vi kan hjälpa dig med Interim Management. Det innebär att vi tar in en erfaren chef för att täcka det behov som uppstått i organisationen.

Behöver ekonomifunktionen genomföra någon form av förändringsarbete, så kan vi hitta en Interim ekonomichef som gärna kombinerar linjerollen med ett förändringsprojekt. Med ett unikt nätverk av toppkandidater kan vi snabbt hjälpa dig att matcha rätt person till uppdraget.

Gör en förfrågan

Hur kan en Interim ekonomichef bidra?

En Interim ekonomichef är inte rädd för att ställa frågor, gärna en eller två frågor för mycket. Det är först då man kan förstå vilken nytta som man som Interim ekonomichef kan bidra med till verksamheten. En Interim ekonomichef tillför rätt nytta beroende på verksamhetens situation och har kvalifikationen att lyfta på de sista lagret i en verksamhet som ingen annan vågar ta i.

Att vara Interim Manager passar den som ständigt vill utvecklas och utmanas som kommer ifrån en stark vilja att lära sig om nya sakområden, vare sig det handlar om juridik, börsnoteringar eller HR.

Läs mer

”En Interim ekonomichef har en unik profil, ett tydligt ledarskap och en stark egen drivkraft.”

Vi hittar rätt Interim ekonomichef

Ska er ekonomichef gå på föräldraledighet? Eller har din business controller plötsligt sagt upp sig och du måste snabbt få in en ny kollega? Behoven kan komma plötsligt medan det vid andra tillfällen finns tid för planering. Vi hjälper dig oavsett situation.

Vår process är tydligt dokumenterad och säkerställer att managers möter era krav. Vi tar fram de bäst lämpade Interim ekonomichefen för er verksamhet. Det är en stor fördel med att använda oss vid behov av en Interim ekonomichef istället för att påbörja en rekryteringsprocess som kan vara lång och tidskrävande. Det är också möjligt att använda vår Interim Manager samtidigt som du parallellt söker en permanent lösning.

Kontakta oss